woensdag 1 oktober 2008

Contest closed!


Just to let you know that the contest to win tickets for the launch event on this Bedlam in Belgium Blog has now closed. Thanks for the massive response! Winners will be notified soon. Correct answers were of course Wilkes-Barre and 1977. None of the entrants actually missed that!!! :o) In the meantime you can surf and have fun with the Q magazine minisite on AC/DC! Cheers!

Hi, de wedstrijd om op deze Bedlam in Belgium Blog kaarten voor de launch party te winnen is nu afgesloten. Bedankt voor de massale inzendingen! De winnaars krijgen snel bericht van ons en kunnen dan met hun partner een avondje gaan genieten in Antwerpen. Ik stel voor dat tenminste iemand verslag uitbrengt over de avond! De juiste antwoorden? Wilkes-Barre en 1977 natuurlijk. Niemand die dat fout had!!! :o) Ondertussen kunnen jullie een kijkje gaan nemen op de Q magazine minisite over AC/DC! Cheers!

2 opmerkingen:

Dzl zei

GVA schrijft

13/10 AC/DC treedt volgend jaar op in Sportpaleis

De Australische rockgroep AC/DC treedt op zondag 1 maart 2009 op in het Antwerpse Sportpaleis.


Het concert van AC/DC kadert in de wereldtournee Black Ice Tour. Tot voor kort stonden er enkel concertdata in de VS op de planning. Daar komt nu verandering in, want ook het Europese luik van de tournee is intussen ingevuld.


Op zondag 1 maart rockt AC/DC de pannen van het dak van het Antwerpse Sportpaleis. Hun vorig optreden in ons land dateert alweer van oktober 2000 (Flanders Expo, Gent).

Tickets voor het concert in het Sportpaleis zijn vanaf woensdag 15 oktober om 08.00 uur te koop.

link : http://www.gva.be/nieuws/media_cultuur/default.asp?art={02402D4E-A378-494B-A095-453CF4343B9F}

jeppe zei

help! hoe laat begint het optreden vanavond in hof ter lo?